·  TEL. 936 628 251 · EMAIL a8037991@xtec.cat
 · 

Agenda

Eleccions al Consell escolarUs informen que s’ha iniciat el procés de renovació del Consell escolar del centre. Com sabeu el Consell Escolar del centre és l’òrgan de participació de la comunitat educativa en el govern dels centres educatius.

 

El Consell escolar el formen el director/a, cap d’estudis, secretari/a, representant de l’Ajuntament, representant de l’administració i serveis, representants dels pares i mares, representants dels mestres i representant de l’AMPA.

 

Dins del sector de pares i mares tenen dret a votar els pares i mares que tenen el seu fill/a escolaritzat/da en el centre i , si és el cas, els seus tutors legals.

 

També tots els pares/mares/tutors podeu ser candidats per a formar-ne part i des d’aquí us animen perquè ho feu. Podeu presentar la vostra candidatura fins al 19 de novembre i per fer-ho només cal que ompliu un full que us donarem a la secretaria en el qual hi constaran les vostres dades.

 

Les eleccions es realitzaran el 29 de novembre de 9:00 h. a 9:30 h, de 12:30h a 13:00 h i de 16:30 h. a 17:00 h.

 

A la cartellera interior de l’escola està penjat el cens electoral per si s’ha de realitzar alguna rectificació, seria abans del 13 de novembre

 

Més informació: 

http://familiaiescola.gencat.cat/ca/escolaritat/participacio-compromis/participacio-coresponsabilitzacio/participacio-funcionament-centre/consell-escolar/