Parc agrari de Gavà

Visita al Parc agrari de Gavà amb l’alumnat de 4t i amb la col •laboració de l’Ajuntament. Els Hi van ensenyar la Feina de l’agricultor, els diferents productes que es poden cultivar…..

Activitat Espai de Pintura

La Natàlia i la Paula (dues alumnes de pràctiques) han preparat un espai amb pintura. Els alumnes podien escollir lliurement si fer barreges de colors, utilizar les aquarel.les, fer estampació de mans o pintar amb rodets. Tots i totes han gaudit molt i ho han… Llegeix més»

Colònies Petits i Mitjans

Bona tarda, us deixem un parell de fotos representatives dels primers moments dels nens i nenes a les cases de colònies. Quan les tutores tinguin un moment (segurament a la nit) ens enviaran fotos que publicarem al nostre Instagram.

Xª CURSA DEL DIA DE L’AUTISME

El passat dia 2 d’abril va ser el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’autisme. Des de l’escola us proposem una activitat solidària i saludable pel proper 28 D’ABRIL. JUNTS, CORREM CAP A LA INCLUSIÓ I LA COMPRENSIÓ.

BIBLIOTECA


Al matí, l’alumnat de 4t A ha visitat la biblioteca Mariam Colomé de Gavà. L’Irene ens ha explicat el funcionament i les normes que hi ha a la biblioteca. Els nens i nenes han fet un tastet de diferents materials (contes, revistes,…) i han… Llegeix més»

TEATRE EN ANGLÈS


El passat 27 de març va ser el Dia Internacional del Teatre. A la nostra escola tota la Primària va gaudir ahir d’un dia de teatre en anglès.

Treballem amb robots a l’àrea d’anglès!

L’alumnat de 4t de primària ha començat un projecte a l’assignatura d’anglès, on es combina la llengua anglesa i la robòtica. Han realitzat els primers tastets amb els robots que hem rebut des del Departament d’Educació dintre del Pla d’Educació Digital de Catalunya. We play, we learn!